NC-delta for drejning

NCdelta har gennemgået en udviklingsfase på 15 år og er i dag et stabilt og brugervenligt cad/cam system. NC-delta bliver i dag brugt på hovedparten af de tekniske skoler i Danmark samt i større og mindre virksomheder. Netop samarbejdet med de tekniske skoler har været med til at skabe et program der er meget brugervenligt da der er lagt stor vægt på at programmet skal være nemt at anvende. Simuleringsmodulet sikrer at cnc-programmet er i orden inden det sendes til  maskinen. Simuleringen håndterer canned cycle både i skrub, slet, boring samt stik. Simulatoren håndterer tilmed parametriske cnc programmer. Matematisk beregning af bearbejdningstid samt optimeringsfaciliteter i programmet udgør tilsammen et stærkt værktøj til  eksempelvis i forbindelse med tilbudsgivning.

En kort beskrivelse af NCdelta:

 * Fuldt parametrisk CAD/CAM, 2 akser
* Elementbasret, parametrisk geometrimodul
* Import af DXF filer
* Kan anvende variabler i geometriberegninger
* Generering af NC programmer til drejning
* Simulering af NC programmer
* Materialedatabase
* Fejlsøgning og redigering i NC-programmer
* Kommunikation imellem PC og CNC-maskine
* Postprocessorer til flere styringer

Med NC-delta for drejning laver du CNC-programmet lige fra tegning af emnet, til det færdige program. Det er også muligt at importerer geometri fra en DXF-fil. Tegnesystemet er et parametrisk elementbaseret tegnesystem. Det er det muligt at tegne selv de mest vanskelige konturer NC-delta beregner selv de ukendte skæringspunkter. For de avancerede brugere, er der også mulighed for at evaluere formler med variabler i tegnesystemet. NCdelta geometrimodulet klarer alle de besværlige konturer.

Når tegningen er klar, skal der beregnes værktøjsbaner. Her udvælger du de værktøjer du ønsker at anvende. NC-delta udregner selv banerne med indlagt næseradiuskompensering.

Når værktøjsbanerne er beregnet, kan programmet simuleres. Et enkelt klik og du er i simuleringen. Resultatet viser udvendigt og indvendigt emne.